sliders-ladl2015

Aankomende Zondag in Culemborg

Aankomende zondag zal er een gezellige kerstmarkt gehouden worden in Culemborg. MAAREENTJE is daarbij weer aanwezig! Lees hieronder de informatie:

LICHTJES AAN DE LEK 2015

Zondag 20 december vindt de tweede Vrijstad Kerst Markt “Lichtjes aan de Lek” plaats.
In het mooie oude centrum van Culemborg, is het dan tevens koopzondag.

Op de Varkensmarkt verrijst het gezellige horeca plein met houtgestookte keukens.
De grote Markt en de Tollenstraat dienen zich een variëteit aan verlichte marktkramen met leuke, lekkere en aparte (Kerst) producten. Er zullen op meerdere locaties optredens worden verzorgd door een mix van professionele artiesten en verschillende lokale verenigingen, scholen en/of andere (actie) groepen. Denk aan dans voorstellingen voor jong en oud, koren gezang, straattheater, bands, akoestische optredens of spontaan een “spaanse” kermis geflankeerd door vuurkorven en kaarslicht.

Bovenal zal er wederom geprobeerd worden om zoveel mogelijk bij te dragen aan de actie van Serious Request , de landelijke actie van 3fm om geld in te zamelen voor de stille ramp van dit jaar: voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Doneer of kom in actie !

Van 12uur tot 18uur zijn er allerlei activiteiten.
Tip : doe mee met de live veiling ! En sta klaar om 16 uur.

Mede hierdoor zal er een Culemborgs “glazenhuis” plein ontstaan, vanzelfsprekend bijgestaan door lokale radio, en andere media.

We hopen dat u allen mee wil helpen, en zien u graag op zondag 20 december !

Meer info is te vinden op: facebook.com/vrijstadmarkt 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *