Over Maareentje

Het verhaal achter Maareentje:

Maareentje staat voor unieke handgemaakte artikelen. Van alles is zo goed als maar ééntje gemaakt. De naam is ontstaan toen ik eens het idee op had gevat om een ledikantdeken te maken van een ouderwetse scheerwollen deken. Deze had ik in allemaal kleine vierkantjes geknipt om het daarna te omhaken en aan elkaar te haken. Dit is een hele mooie deken geworden, maar toen ik er mee bezig was dacht ik….”Hier maak ik er maar ééntje van”.
Ik bedacht me dat ik een heleboel producten maak waar er maar ééntje van is. Dit omdat ik ervan houdt om spullen te recyclen, wat vaak betekent dat de grondstof gewoon op is. Dus er is zo goed als maar één product van. Daarnaast heb ik zoveel handwerktechnieken en ideeën die ik leuk vind, dat ik veel blijf afwisselen in mijn assortiment.
Om mijn naam waar te blijven maken houdt ik hier dus ook rekening mee. Ik koop niet groot grondstoffen in, en probeer elk item uniek te houden door te variëren met de afwerking of vorm.
Dus als je op zoek bent naar een uniek product dan ben je hier aan het goede adres.
Naast dat ik items maak voor op markten en in mijn webshop werk ik ook graag op bestelling. Zo heb je een uniek product waar er Maareentje van is. Door mij gemaakt maar een product waar je zelf de wensen bij hebt kunnen aangeven. Neem hiervoor gerust contact op.